Вітаємо з Національним Днем Прапора

23 серпня, 2023
Новина

Вітаємо з Національним Днем Прапора! 

Сьогодні ми відзначаємо символ нашої єдності, гордості та незламної волі. Синій - кольорова палітра свободи думок та високих ідеалів. Жовтий - енергія майбутнього, спрага до досягнень.

Наш прапор - це не просто кольоровий відрізок тканини. Він - об'єднуюча сила наших сердець, символ нашої глибокої історії та великого майбутнього. Це наша підтримка, наша незламна віра у справедливість.

Незалежно від місця перебування, коли ми поглядаємо на наш прапор, в наших серцях відбувається щось неймовірне. Він нагадує нам про те, що ми - частина великої української родини, яка завжди підтримує одне одного.

Наш прапор майорів над звільненими від загарбників українськими містами і селами, його обнімали сотні полонених під час повернення додому, його берегли українці в окупації, він став символом незламності і свободи по всьому світу.

Сьогодні ми пишаємося нашим прапором та всіми, хто стоїть на його захисті. І ми впевнені, що скоро наш прапор повернеться до рідних тимчасово окупованих українських міст завдяки нашим захисникам!