UNIC провів регіональний семінар у Львові на тематику масштабування та відновлення бізнесу

25 жовтня, 2023
Новина

20 жовтня UNIC у партнерстві з UCU Business School організував перший із серії регіональний офлайн захід для бізнесу у Львові «Прозорий бізнес та відбудова України: чи є шанси для масштабування під час війни». Подія відбулась за підтримки ПРООН в Україні та фінансування Уряду Японії.

На заході зібрались керівники та власники місцевого бізнесу для обговорення актуальних питань стійкості та розвитку, а також обміну практичним досвідом на шляху залучення інвестицій. Зокрема, учасники у вузькому колі мали змогу поспілкуватись з кращими фахівцями бізнес-девелопменту щодо викликів для малого та середнього бізнесу країни, інструментів масштабування, основних вимог інвесторів до роботи бізнесу, важливості ділової репутації та доброчесності у роботі з українськими та іноземними партнерами.

За словами Голови Секретаріату UNIC Антоніни Прудко, з початком повномасштабного вторгнення росії до України, фокус роботи приватного сектору, як і будь-якого іншого, змістилися до елементарного виживання. “Попри численні виклики, саме бізнес залишається головним рушійним фактором економічного прогресу та має важливе завдання сприяти відновленню, генерації робочих місць та забезпеченню стійкого розвитку країни. Саме тому проведення таких заходів набуває особливого значення в контексті відновлення економіки під час війни і відбудови України”, - нагосила Антоніна Прудко

Зі свого боку СЕО UCU Business School Ярина Бойчук також відмітила важливість організації подібних заходів.Проведення подій з такою тематикою в регіонах є одним з важливих кроків у напрямку забезпечення сталого розвитку України та посилення прозорості бізнесу, що відіграє ключову роль у його залученні до проєктів відновлення. Команда Бізнес-школи УКУ була рада підтримати цю ініціативу та допомогти організувати захід на базі нашого університету для представників бізнесу Львова та області”, - зазначила Ярина Бойчук.

Проректорка зі стратегічного розвитку Українського католицького університету та декан-засновниця Бізнес-школи УКУ Софія Опацька ділилась результатами свого дослідження про довіру: “Бізнес є рушієм суспільних змін. І як ми задамо тон так і будемо змінювати. Адже кожен власник бізнесу впливає на працівників, які впливають на суспільство”.

UNIC висловлює щиру подяку спікерам за змістовні виступи та глибоку експертизу, учасникам за ініціативність та зацікавленість, а також нашим неймовірним партнерам, які підтримали захід: UCU Business School, ПРООН в Україні, Міністерству розвитку громад, територій та інфраструктури України, Офісу з розвитку підприємництва та експорту, національному проєкту Дія.Бізнес.