UNIC оновив склад членів Виконавчого комітету

13 жовтня, 2023
Новина

10 жовтня відбулися Позачергові Загальні Збори Учасників UNIC. Раді поділитися, що під час Зборів було затверджено Стратегію Мережі на 2024-2025 роки - документ, який визначає стратегічний вектор розвитку UNIC та пропонує нові підходи у роботі спільноти, які глобально будуть направлені на поширення культури ділової доброчесності, підвищення рівня освіченості і спроможності бізнесу та сприяння прозорості відбудови України. Цей документ активно напрацьовувався нашою командою спільно з учасниками та органами Мережі протягом тривалого часу, тож раді з новими силами приступити до роботи. 

Крім того, під час Зборів було обрано шістьох членів Виконавчого комітету із трирічним строком повноважень. Так, до складу Комітету увійшли:

  • Гліб Бакалов, Комплаєнс-офіцер НЕК «Укренерго»;
  • Оксана Бурбурська, Директорка департаменту ризик менеджменту та комплаєнс групи компаній Continental Farmers Group;
  • Тетяна Кирик, Директорка з комплаєнс та етики компанії «Київстар» (переобрання на новий строк);
  • Олена Макаренко, Партнерка, відділ консультування з управління ризиками, Керівниця групи форензік та напрямку сталий розвиток та ESG, KPMG в Україні (переобрання на новий строк);
  • Тетяна Коротка, заступниця бізнес-омбудсмена, Рада бізнес-омбудсмена України (переобрання на новий строк);
  • Тетяна Хаванська, Антикорупційний аналітик, керівник проєкту в Україні, Організація економічного співробітництва та розвитку (OECD). (За умови отримання дозволу на зовнішню діяльність від ОЕСР. Тетяна Хаванська знаходиться в процесі отримання данного дозволу).

Новообрані члени Виконавчого комітету приступають до виконання повноважень, сьогодні, 11 жовтня.

Також інформуємо, що у зв’язку із закінченням строку повноважень припиняють своє членство у Виконавчому комітеті  Ольга Савран,  Микола Бабенко та Олег Лагодієнко. 

UNIC дякує членам комітету, повноваження яких закінчились, за високопрофесійний підхід до роботи та внесок в розвиток спільноти. Водночас вітаємо новообраних членів ВК, бажаємо успіхів та цікавих проектів на цій позиції!