UNIC оголошує збір заявок від кандидатів у члени Комітету з питань доброчесності

16 жовтня, 2023
Новина

У кінці жовтня закінчується строк повноважень у поточного складу Комітету з питань доброчесності UNIC, у зв’язку з чим відкривається 7 (сім) позицій у Комітеті:

  • 4 місця від представників компаній-учасниць Мережі; 
  • 3 місця від зовнішніх експертів (міжнародних та національних неурядових організацій).

У випадку зацікавленості, будь ласка, надішліть до Секретаріату Мережі електронний лист-заявку на участь із такими додатками: 

1) Резюме кандидата, що включатиме інформацію про наочний значний досвід діяльності кандидата у сфері запобігання та/або протидії корупції;

2)  Короткий мотиваційний лист про мету подання заявки на дану кандидатуру та потенційні плани для реалізації у напрямку діяльності UNIC у питаннях підвищення рівня доброчесності та боротьби з корупцією в Україні.

До членства у Комітеті будуть відібрані кандидати, які мають бездоганну ділову репутацію, високі професійні та моральні якості, суспільний авторитет. З огляду на повноваження Комітету з питань доброчесності, досвід проведення репутаційних, due diligence перевірок юридичних осіб та експертування комплаєнс документів буде перевагою.

Заявки прийматимуться на електронну адресу info@unic.org.ua до кінця робочого дня 23 жовтня, у темі листа прохання вказувати – “Заявка на позицію члена Комітету з питань доброчесності”. Переможці будуть відібрані Виконавчим комітетом UNIC. 

Довідково:

  • Строк повноважень члена Комітету – два роки. 

  • Діяльність члена Комітету здійснюється на добровільних, безоплатних засадах. 

  • Серед основних повноважень: розробка і надання пропозицій щодо прийняття та тлумачення стандартів доброчесності учасників Мережі (політик, правил, процедур, інших документів); розгляд кандидатів в учасники UNIC; та інші функції, визначені Меморандумом про партнерство UNIC.