Представники Мережі взяли участь у міжнарожному семінарі "Побудова доброчесності та комплаєнсу для бізнесу в регіоні"

21 березня, 2018
Новина

Ми пишаємося представниками Мережі ТОВ "Айсберг" ЛТД та ФГ «ОРГАНІК СІСТЕМС», котрі прийняли участь у міжнародному семінарі, що пройшов у Тбілісі (Грузія) 13-14 березня  2018 року на тему «Побудова доброчесності та комплаєнсу для бізнесу в регіоні». Організатори семінару Європейський банк реконструкції та розвитку (ЄБРР) та ОЕСР за підтримки ПРООН. 

Вперше Всеукраїнська Мережа Доброчесності та Комплаєнсу була представлена на міжнародному рівні Головою Виконавчого комітету Іваном Сакалем, котрий на прикладі компанії ФГ «ОРГАНІК СІСТЕМС презентував важливість та переваги дотримання стандартів доброчесності та презентував UNIC.

Секретаріат Мережі отримав позитивні відгуки про виступ Івана Сакаля на міжнародному семінарі для бізнесу. Сподіваємось власним прикладом надихнути український бізнес на рішучі колективні дії та зростання уваги до Всеукраїнської Мережі Доброчесності та Комплаєнсу.
Міжнародні спікери з ЄБРР, ОЕСР, ПРООН, уряду Грузії та уряду Естонії, європейських бізнес-асоціацій та інших інституцій зробили огляд проблем, що стоять перед малим та середнім бізнесами в регіоні та поділилися міжнародним досвідом з комплаєнсу та ділової доброчесності в бізнесі.

Представники державного та приватного секторів 7 країн - Вірменії, Азербайджані, Білорусі, Грузії, Молдові, Україні та Туреччині відвідали семінар та отримали практичні поради щодо проведення оцінки ризиків для малого та середнього бізнесу; розробки ефективних програм комплаєнсу; та способів ефективного протистояння ризикам доброчесності в бізнесі.