Медіа

Вебінар присвячений темі “Санкції: правила гри в новій реальності”
12 травня, 2023
Події

UNIC у партнерстві з COSA запрошує на вебінар, присвячений темі “Санкції: правила гри в новій реальності”. Даний захід проводиться в межах Місяця ділової доброчесності UNIC.

Детальніше
Запрошуємо 11 травня об 11:00 відвідати Щорічні Загальні Збори Учасників UNIC, присвячені темі «Відновлення на основі доброчесності: шлях до нової України»
12 травня, 2023
Події

В межах цієї теми відбудеться панельна дискусія “Практики доброчесного ведення бізнесу як один з основних критеріїв отримання фінансування на відбудову”, яку модеруватиме Борис Даневич, Партнер та Керівник практик Life Sciences та охорони здоров'я у CMS Cameron McKenna Nabarro Olswang - Ukraine.

Детальніше
Щорічні Загальні Збори Учасників UNIC, присвячені темі «Відновлення на основі доброчесності: шлях до нової України»
09 травня, 2023
Події

Вже 11 травня об 11:00 відбудуться Щорічні Загальні Збори Учасників UNIC, присвячені темі «Відновлення на основі доброчесності: шлях до нової України»

Детальніше
Огляд можливостей для бізнесу
09 травня, 2023
Публікації

Продовжуємо нашу постійну рубрику #можливостідлябізнесу, тож цього тижня радимо звернути увагу на такі ініціативи для підтримки бізнесу

Детальніше
Американський закон про корупцію за кордоном - поширення і відповідальність
05 травня, 2023
Публікації

При веденні бізнесу в Україні необхідно дотримуватися вимог українського законодавства. При цьому, міжнародне регуляторне поле поповнюється актами, які стимулюють, а часто і зобов’язують компанії з інших юрисдикцій відповідати певним правилам.

Детальніше
UNIC виступила на Форумі антикорупційних уповноважених «Ключі до прозорого відновлення»
04 травня, 2023
Новини

Минулого тижня UNIC виступила на Форумі антикорупційних уповноважених «Ключі до прозорого відновлення», організованого Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури України.

Детальніше
Огляд можливостей для бізнесу
04 травня, 2023
Публікації

Продовжуємо нашу постійну рубрику #можливостідлябізнесу, тож цього тижня радимо звернути увагу на такі ініціативи для підтримки бізнесу.

Детальніше
Оголошено переможців Програми UNIC з грантової підтримки українського МСБ
01 травня, 2023
Новини

Друзі, раді оголосити переможців серед МСБ, які отримають консультаційний супровід провідних консалтингових компаній COSA та Arzinger для впровадження на їх підприємстві політик та практик комплаєнсу, які необхідні для розвитку бізнесу та співпраці з міжнародними партнерами.

Детальніше