Огляд можливостей для бізнесу

15 серпня, 2023
Новина

З нетерпінням ділимося з вами новими можливостями фінансової підтримки та освіти для бізнесу у нашій постійній рубриці #можливостідлябізнесу! Цього тижня підприємцям радимо звернути увагу на такі ініціативи.

Фінансова підтримка

750 підприємців отримають гранти до 4 000 євро від EU4Business.

Відбувся запуск чергової хвилі грантів від EU4Business для мікробізнесу за фінансування Європейського Союзу та уряду Німеччини в розмірі 3 млн євро. Головна мета грантів — підтримати відновлення підприємницької діяльності на територіях України, що найбільше постраждали від бойових дій та були окуповані, а також посилити стійкість мікробізнесу в інших регіонах України в умовах війни, що триває.

Дедлайн подання заявки: 21 серпня 2023 року, 4 вересня 2023 року, 18 вересня 2023 року.

Дізнатись більше: https://bit.ly/3OV0tDt

Програма розвитку експорту українських товарів

#Nazovni спільно з партнерами Нова пошта Fondy UA Shop-Express розробили спеціальну програму з вигідними умовами, що допоможуть українському бізнесу, особливо МСБ, на шляху в просуванні на міжнародні ринки.

Дедлайн подання заявки: 31 жовтня 2023

Дізнатись більше: https://bit.ly/3KIzokf

Гранти до 10 000 євро на відновлення та розвиток бізнесу, який постраждав від повномасштабного вторгнення

Програма EU4Business за фінансування Європейського Союзу та уряду Німеччини підтримає 50 малих підприємств, які постраждали від повномасштабного вторгнення та готові розвивати бізнес у сфері постачання товарів першої необхідності. У межах проєкту відібрані учасники зможуть отримати грант до 10 000 євро.

Дедлайн подання заявки: 25 серпня 2023

Дізнатись більше: https://bit.ly/3Kk7hHP

1000 євро гранту та експертні консультації для креативного бізнесу

За два місяці персональних консультацій з провідними бізнес-експертами, ви зрозумієте як розвивати свою справу в умовах війни: оптимізуєте організаційну структуру, адаптуєте фінансову модель, обговорите нові продукти та оберете ринки для міжнародної експансії. З консультацій вийдете з чітким розумінням як рухатися далі та 1000 євро на зміни. Переклад сайту, промо на фейсбуці, гонорари співробітникам, генератор — вам вирішувати, що буде краще для бізнесу

Дедлайн подання заявки: 23 серпня 2023 року

Дізнатись більше: https://houseofeurope.org.ua/opportunity/376

До трьох мільйонів грн на бізнес для ветеранів та їх родин

Український ветеранський фонд в межах програми “Варто: золоті руки” надаватиме фінансування бізнесу ветеранів, членів сімей загиблих (померлих) ветеранів війни та членів сімей загиблих (померлих) Захисників та Захисниць України на конкурсній основі. Мінімальна запитувана сума - 500 тисяч гривень, максимальна - 3 мільйони гривень. Актуально для всіх областей України.

Дедлайн подання заявки: 21 серпня 2023

ізнатись більше: https://veteranfund.com.ua/contests/varto_zr/

Освіта

Як масштабувати та відновлювати бізнес: безоплатний курс для підприємців

Synergy Development Consulting за сприяння Проєкту USAID «Економічна підтримка України» запускає навчальний курс Impactpreneurship для власників малого та середнього бізнесу. Під час навчання учасники поглиблять свої знання у підприємництві та отримають можливість залучити фінансування.

Дедлайн подання заявки: 16 вересня 2023 року

Дізнатись більше: https://bit.ly/457hSOL

Консультаційні вебінари для бізнесу від Запорізької і Волинської торгово-промислової палати.

Запорізька і Волинська торгово-промислові палати об’єднали експертні зусилля для допомоги бізнесу в умовах повномасштабної війни та продовжують проєкт «Експертні консультації. Об’єднаний економічний фронт двох регіонів». У серпні-вересні 2023 року відбудеться 20 безкоштовних консультаційних онлайн-заходів у форматі вебінарів, практикумів, майстер-класів.

Дедлайн подання заявки: 17 серпня 2023 року

Дізнатись більше: https://bit.ly/47pjrJH

Безкоштовні консультації для бізнесу з Чернігівської, Сумської та Полтавської областей.

Представники бізнесу можуть отримати безкоштовні консультації від експертів в межах ініціативи «Стійкість ділової активності українського бізнесу», яку реалізує Мережа Центрів Інформаційної Підтримки Бізнесу (Мережа ЦІПБ). Консультації допоможуть учасникам взяти участь у конструктивних дискусіях, розширити свої знання та зрозуміти, як ефективно розвивати свій бізнес на сучасному ринку.

Дедлайн подання заявки: 17 серпня 2023 року

Дізнатись більше: https://bit.ly/3sf8BWd