Огляд можливостей для бізнесу

28 серпня, 2023
Новина

З нетерпінням ділимося з вами новими можливостями фінансової підтримки та освіти для бізнесу. Цього тижня підприємцям радимо звернути увагу на такі ініціативи.

Фінансова підтримка

750 підприємців отримають гранти до 4 000 євро від EU4Business

Відбувся запуск чергової хвилі грантів від EU4Business для мікробізнесу за фінансування Європейського Союзу та уряду Німеччини в розмірі 3 млн євро. Головна мета грантів — підтримати відновлення підприємницької діяльності на територіях України, що найбільше постраждали від бойових дій та були окуповані, а також посилити стійкість мікробізнесу в інших регіонах України в умовах війни, що триває.

Дедлайн подання заявки: 4 вересня 2023 року, 18 вересня 2023 року.

Дізнатись більше: https://bit.ly/3OV0tDt

Грант 10 тис. євро на підтримку енергомодернізації підприємств у воєнний час

ГО «Міжнародна фундація розвитку» оголошує про старт грантового конкурсу для підтримки впровадження підприємствами заходів з енергоефективності в межах проєкту «Підтримка енергомодернізації підприємств у воєнний час». Проєкт спрямований на підвищення енергоефективності промислових підприємств та підприємств, що постраждали від військових дій, шляхом проведення заходів з розвитку потенціалу, експрес-енергоаудитів та надання міні-грантів на впровадження енергоефективних заходів для підприємств.

Дедлайн подання заявки: 1 вересня 2023

ізнатись більше: https://bit.ly/3EcFLbM

Стартував набір компаній органічного сектору на участь у виставці BIOFACH 2024

Запрошуємо українських експортерів органічної продукції стати учасниками Національного павільйону України на провідній міжнародній виставці органічних продуктів BIOFACH 2024, яка відбудеться 13–16 лютого 2024 року.

Дедлайн подання заявки: 1 вересня 2023

Дізнатись більше: https://bit.ly/3PoEx3X

Конкурс грантів на підвищення економічної сталості жінок, що постраждали від війни

У м. Запоріжжя стартує конкурс грантів спрямований на підвищення економічної стійкості жінок, що постраждали від війни. Грантова програма провадиться завдяки проєкту «Посилення ґендерного реагування та запобігання насильству щодо жінок і дівчат у гуманітарній кризі та кризі біженців в Україні», який реалізує в Запорізькій області Структура ООН Жінки в Україні у партнерстві з громадською організацією «УкрПростір» за фінансової підтримки Уряду Японії.

Дедлайн подання заявки: 30 вересня 2023 року.

Дізнатись більше: https://bit.ly/47PV8ED

Грантова допомога для підприємців на відновлення та підтримку економічного розвитку в постраждалих районах Миколаївської області

Міжнародна організація Save the Children у співпраці з Центром Підтримки Бізнесу та Економічного Розвитку оголосили проєкт грантової допомоги для відновлення та підтримки економічного розвитку в постраждалих районах Миколаївської області. Розмір грантів складає 2 500 доларів США.

Дедлайн подання заявки: 15 вересня 2023

Дізнатись більше: https://bit.ly/3qNI0iU

Освіта

Як масштабувати та відновлювати бізнес: безоплатний курс для підприємців

Synergy Development Consulting за сприяння Проєкту USAID «Економічна підтримка України» запускає навчальний курс Impactpreneurship для власників малого та середнього бізнесу. Під час навчання учасники поглиблять свої знання у підприємництві та отримають можливість залучити фінансування.

Дедлайн подання заявки: 16 вересня 2023 року

Дізнатись більше: https://bit.ly/457hSOL

Школа діджитал-бізнесу: долучайтесь до навчального курсу від Genesis і Київської школи економіки

9 жовтня 2023 року стартує School of Digital Business 2.0 — курс від кофаундингової ІТ-компанії Genesis і Київської школи економіки (KSE) про створення та просування IT-продуктів. Учасники зануряться у сферу продуктового ІТ, опанують інструменти валідації ідей та побудови прибуткових бізнес-моделей. Програма обʼєднає підходи академічної освіти та бізнес-експертизу. Серед спікерів — керівники компаній з екосистеми Genesis, що займають лідерські позиції у світі у своїх нішах, та випускники PhD-програм найкращих університетів світу.

Дедлайн подання заявки: 15 вересня 2023 року

Дізнатись більше: https://bit.ly/3KYo9UU

Тренінговий курс для малих і середніх підприємців у ЄС

Програма EU4Business запрошує 20 українських молодих малих і середніх підприємців узяти участь у 2-тижневому тренінговому курсі на підприємстві у країні Європейського Союзу восени 2023 року.

Дедлайн подання заявки: 31 серпня 2023 року

Дізнатись більше: https://bit.ly/45JIIwu