Грантова програма UNIC на розбудову комплаєнсу для малого та середнього бізнесу

17 червня, 2022
Новина

Грантова програма UNIC на розбудову комплаєнсу для малого та середнього бізнесу

Сьогодні для українського бізнесу життєво необхідно шукати нові ринки реалізації, чи фінансування. Однак міжнародна співпраця, отримання фінансування від інвесторів на відбудову України, можливі лише за чесної та прозорої бізнес-поведінки, а отже – впровадження працюючих комплаєнс-систем.

З цією метою Всеукраїнська мережа доброчесності та комплаєнсу прагне зробити свій професійний внесок у становлення українського комплієтного бізнес-середовища та започатковує Програму UNIC з грантової підтримки українського середнього та малого бізнесу (SMEs), яка включатиме допомогу в розбудові комплаєнсу.

Ми прагнемо допомогти українським компаніям з розбудовою та посиленням комплаєнс-програм за участі провідних консалтингових груп. Це відкриє можливість до виходу на європейський ринок, інвестування та довіри суспільства до вашої компанії.

Наразі, ми збираємо ваші потреби та прагнемо почути очікування і побажання українського середнього та малого бізнесу щодо очікуваного наповнення грантової програми. Адже нам важливо створити продукт, який буде вам корисним у теперішніх умовах, допоможе практично створити чи вдосконалити власні комплаєнс-системи та навчити, як їх можна легко інтегрувати та дотримуватися у щоденній діяльності компанії.

Тож, запрошуємо вас до консультацій щодо очікувань від грантової програми і просимо заповнити гугл-форму за посиланням:

https://docs.google.com/.../1FAIpQLSe.../viewform...

Контактна особа від UNIC зв'яжеться з представником вашої компанії та призначить зручний час для консультації.

Контактна особа, у разі додаткових запитань: Лариса Жигун, email: larysa.zhygun@unic.org.ua