Знайомтесь з учасником UNIC - компанією Kernel

30 вересня, 2024
Новина

Продовжуємо вас знайомити з учасниками UNIC в межах рубрики #ЮНІКальний_бізнес, тож сьогодні на черзі - компанія Kernel!

Kernel – провідний світовий виробник та експортер соняшникової олії, найбільший в Україні виробник та експортер зернових. На частку компанії припадає близько 8% світового експорту соняшникової олії. Свою продукцію Kernel постачає до понад 70 країн, а в компанії працює більше 11 000 співробітників у 12 областях України.

Після початку повномасштабної війни Kernel впровадили Санкційну політику та заборонили будь яку співпрацю з рф на офіційному рівні.

З перших днів війни компанія системно допомагає визначеним бригадам ЗСУ, а загальна допомога від Kernel для військових та цивільних, що постраждали від війни, перевищила 2,7 мільярда гривень. Kernel забезпечує військових не лише захисним спорядженням, а й високотехнологічним обладнанням і транспортними засобами. Співробітники компанії також долучаються до допомоги, зокрема в рамках проєкту «Корпоративний волонтер».

Сьогодні в Kernel працює понад 90 ветеранів. З 2022 року в компанії зосередились на роботі з інклюзією, система адаптації, до якої залучено 400+ співробітників, а також повністю забезпечує середовище для ветерана, який повертається до роботи.

Для співробітників компанії проводяться навчальні вебінари, зокрема відеокурс «Антикорупція» від Глобального Договору ООН. Також Kernel запустили «Школу для контрагентів», щоб поширювати знання про комплаєнс серед своїх партнерів, розвивати ринок і допомагати іншим компаніям, які готові до змін. На сьогодні дотримання норм комплаєнсу – прямий обов’язок кожного співробітника Kernel незалежно від посади та функціоналу.

«Для Kernel стати учасником учасником спільноти UNIC – це покривати ще більше напрямків допомоги та нарощувати свої потужності в системі управління комплаєнс-ризиками», – кажуть у компанії Kernel.

UNIC дякує компанії Кернел за високу професійність та вагомий внесок у розвиток прозорого і доброчесного бізнесу в України! Ваш активний підхід до підтримки відповідальних бізнес-практик сприяє зміцненню довіри та сталого розвитку українського ринку.

Дізнавайтеся, як стати учасником UNIC за посиланням http://bit.ly/3j2HkCe