UNIC запрошує бізнес пройти опитування в межах підготовки Огляду ОЕСР

30 липня, 2024
Новина

Шановні представники бізнесу! Запрошуємо Вас зробити свій внесок у підготовку Огляду з питань доброчесності та боротьби з корупцією ОЕСР, пройшовши опитування в межах розділу щодо доброчесності у приватному секторі.

Мета опитування – напрацювання бази даних для узагальнення й підготовки пропозицій ОЕСР Уряду України щодо розробки ефективних реформ та механізмів, спрямованих на посилення культури доброчесності, включаючи стимулювання дотримання антикорупційних норм.

Очікується, що результати Огляду та рекомендації ОЕСР сприятимуть підвищенню доброчесності й належного врядування в Україні, що є гарним підґрунтям для подальшого відновлення країни і її руху до Європейського Союзу та ОЕСР.

Ваша участь в опитуванні є вкрай важливою для розвитку прозорого та доброчесного бізнес-середовища в Україні. Тож ставайте частиною глобальних змін на шляху формування справедливих умов для ведення бізнесу та залишайте свої думки за посиланням https://forms.gle/DqbbgQJLj8Q5rakW6

  • Для проходження опитування вам знадобиться до 45 хвилин
  • Всі дані у відповідях є конфіденційними та використовуватимуться узагальнено, без посилання на конкретних респондентів
  • Тривалість збору відповідей: до 21 серпня 2024 року

UNIC залучений як локальний партнер ОЕСР та допомагає у зборі та аналізі даних серед українського бізнесу, а також організовуватиме зустріч українського бізнесу з експертною групою ОЕСР в межах підготовки Огляду та обговорення попереднього звіту і рекомендацій. Результати Огляду та рекомендації будуть оприлюднені наприкінці 2024 року.

Для отримання додаткової інформації щодо опитування звертайтесь за адресою info@unic.org.ua

Наперед вдячні за ваш час та долученість! Творимо доброчесне середовище України разом!