Консультації з громадськістю. Огляд ОЕСР з питань доброчесності та боротьби з корупцією

17 вересня, 2024
Новина

Шановні представники громадських та міжнародних організацій!

Спільно з ОЕСР UNIC запрошує вас взяти участь у онлайн консультаціях з експертами ОЕСР для напрацювання пропозицій для Огляду ОЕСР з питань доброчесності та боротьби з корупцією в частині доброчесності у приватному секторі.

Дата: 23 вересня 2024 року
Час: 11:00-13:00 (за Києвом)

Цей захід стане платформою для діалогу між представниками громадянського суспільства та міжнародних організацій щодо викликів та можливостей, які постають перед бізнесом у часі війни. В подальшому зібрані рекомендації ляжуть в основу підготовки пропозицій ОЕСР Уряду України для розробки ефективних реформ та механізмів, спрямованих на посилення культури доброчесності, включаючи стимулювання дотримання антикорупційних норм.

У програмі обговорення таких тем:

  • Вплив війни на доброчесність бізнесу.
  • Зусилля уряду для підтримки доброчесності.
  • Внутрішні антикорупційні заходи компаній.

Детальна програма заходу https://bit.ly/3MLeTUy

З приводу участі, будь ласка, пишіть на електронну пошту info@unic.org.ua

Запрошуємо долучитися до важливої дискусії та зробити свій внесок у розбудову доброчесного бізнес-середовища в Україні!

Цей захід організовується Всеукраїнською Мережею Доброчесності та Комплаєнсу (UNIC) в межах проєкту «Доброчесність бізнесу як основа надійного відновлення». Цей проєкт став можливим завдяки щирій підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) в рамках проєкту «Сприяння доброчесності у публічному секторі» (Pro-Integrity). Фінансування також надається урядом Великої Британії через Агентство Великої Британії з міжнародного розвитку (FCDO). Зміст цього заходу не обов’язково відображає погляди USAID та Уряду США.