ESG & COMPLIANCE FORUM - 2024

16 липня, 2024
Подія

Запрошуємо вас взяти участь у міжнародному Форумі «ESG & COMPLIANCE FORUM - 2024», який стане платформою для обговорення найактуальніших питань, пов'язаних із сталим розвитком, соціальною відповідальністю бізнесу та дотриманням законодавчих норм та стандартів Compliance!

Коли - 19.09.2024 | 09:00 - 18:00

Де - Конференц-хол EQUIDES CLUB в готелі “CHALET EQUIDES”5*

Приєднуйтесь до  Форуму, який надасть вам унікальну можливість зустрітися з провідними експертами, обмінятися професійним досвідом та думками з колегами, а також дізнатися найкращі практики та нові тенденції в галузі ESG, стратегії управління ESG-ризиками та дотримання стандартів Compliance

Також ваш день на конференції буде наповнений не тільки практичними кейсами та новаціями, а ще й  дорогоцінним часом для нетворкінгу! Неформальний обмін професійною інформацією з колегами надасть вам додаткові унікальні інсайти та можливість розширити коло ваших ділових контактів і партнерів для подальшої співпраці!

В цьому році на вас чекає насичена ДІЛОВА ПРОГРАМА + якісний ДІЛОВИЙ НЕТВОРКІНГ! Після обговорення всіх робочих питань, ми запрошуємо вас на майстер-клас з гри в гольф в одному з найкращих ГОЛЬФ-ЦЕНТРІ EQUIDES, або, за бажанням, оглядова екскурсія в самому сучасному в Україні кінно-спортивному клубі Equides Club.