14 червня та 24-25 жовтня в Києві відбудеться XXII Форум Фінансових Директорів (Ukrainian CFO Forum), UNIC – інформаційний партнер події

22 травня, 2024
Подія

Головними темами заходу 2024 року стануть “Управління ризиками” та “Прискорення трансформації”. У межах форуму пройде кілька конференцій, професійних вебінарів, близько 20 спікер-сесій, а сама подія збере понад 600 учасників з усіх секторів економіки.

Велика війна показала не лише крихкість традиційних секторів економіки, а й загострила важливість ролі інноваційних технологій. Проте, деякі бізнес-лідери бачать у цьому можливість для розвитку, розширення та завоювання нової частки ринку. Спікери форуму запропонують свої проривні кейси та дадуть відповіді на актуальні питання щодо ситуації на ринку.

 

Серед ключових складових Форуму цього року:

  • 14 червня 2024 | Brave CFO Gathering Зустріч сміливих CFO, присвячена управлінню ризиками в умовах глобальних викликів.
  • липень - жовтень | Цикл онлайн - подій Вебінари та практичні воркшопи від партнерів.
  • 24 - 25 жовтня 2024 | Ukrainian CFO Forum Найбільший форум про новітні технології та практики фінансового менеджменту. Понад 20 років подія об'єднує представників всіх секторів та ринків, надаючи унікальну можливість для проведення критичних дискусій і вирішення спільних проблем.

Дискусії форуму будуть присвячені розгляду проривних кейсів Varus, “Нова Пошта”, Danone та Gradoil, завдань порядку денного СFO, обговоренню найважливіших тем як в глобальному, так і в українському економічному ландшафті викликів.

Серед партнерів форуму - ПУМБ, Arzinger, AC Crowe, Вчасно, Boyden, ACCA та ін.

 

Організатор форуму, компанія FA Service - визнаний лідер організації подій фінансової спрямованості в Україні. Понад 20 років ми сприяємо розвитку компаній, надаючи доступ до експертизи провідних фінансистів, бізнесменів та лідерів думок у наших конференціях, форумах та самітах. Підписуйтесь та слідкуйте за новинами FA Service у соцмережах:

Facebook

Instagram

Linkedin